vestigingen extranet inloggen opdrachtgever Vacatures

Meer dan 50 jaar adviseur en bouwbegeleider in Nederland

< Ga terug

De Praktijkdag Kwaliteitsborging gaat door!

28 juli 2017

 

U heeft het vast gelezen: de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen is in de parkeerstand beland. Ondanks dat zijn én worden er wel boeiende praktijklessen opgedaan, die we graag delen. Niet zozeer vanwege de wet, maar vanwege het feit dat deze nieuwe aanpak zijn vruchten afwerpt. De praktijk kan immers nog zoveel beter! Om die reden zal de Praktijkdag op 11 oktober gewoon door gaan.

 

Ondertussen blijft kwaliteitsbewust handelen uiterst relevant. Een hoger kwaliteitsbesef leidt namelijk tot tevreden klanten, leuker werk én lagere faalkosten, dus meer opbrengst. Niet alleen voor de korte termijn, maar juist ook op de langere termijn. Een ander teamdynamiek, betere systematieken en nieuwe apps banen de weg naar beter prestaties. Maar er zijn ook valkuilen. De praktijkdag maakt die zichtbaar, en bevat praktijkervaringen gecombineerd met interactieve, praktijkgerichte workshops.

 

Wilt u meer weten?

Kom dan naar de Praktijkdag kwaliteitsborging V2.0 op woensdag 11 oktober 2017 in De Cantharel in Apeldoorn. Tijdens deze praktijkdag zal oculus op het informatie plein aanwezig zijn om u te informeren over onze ervaringen met kwaliteitsborging en bijbehorende instrumenten. U komt toch ook?

 

 

De praktijkdag gaat door!