vestigingen extranet inloggen opdrachtgever Vacatures

Meer dan 50 jaar adviseur en bouwbegeleider in Nederland

Inspecties certificering buitengevelisolatie (KIWA)

Wilt u zich als stukadoorsbedrijf certificeren (KOMO), zodat u verzekerde garantie op uw buitengevelisolatie systeem kan aanbieden? En werkt u volgens de BRL 9600 en de URL 0735?

 

Oculus heeft speciaal opgeleide inspecteurs, die door KIWA zijn beoordeeld en geaccrediteerd. Zij voeren externe inspecties uit op uw gevelstucwerk voor het behalen en behouden van het KOMO-procescertificaat voor Afbouwwerkzaamheden.

 

Verzekerde garantie

Voor een verzekerde garantie op buitengevelisolatie dient een bedrijf zich te laten certificeren middels een KOMO-procescertificaat. Dit bedrijf dient het buitengevelisolatie systeem met een gepleisterde afwerking uit te voeren conform richtlijnen en procedures. Deze zijn opgenomen in de Nationale Beoordelingsrichtlijnen voor het KOMO-procescertificaat voor Afbouwwerkzaamheden, BRL 9600 en de Uitvoeringsrichtlijn Vervaardigen van Buitengevelisolatie met Gepleisterde Afwerking, URL 0735.

 

Deze externe inspecties kan oculus voor u uitvoeren door speciaal opgeleide inspecteurs. Zij zijn door KIWA gescreend en gecertificeerd om in Nederland deze inspecties uit te mogen voeren.

 

Voor meer informatie over het certificeringstraject kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons of met KIWA.

Geïnteresseerd naar onze ervaringen? Kijkt u eens bij onze projecten of neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.