vestigingen extranet inloggen opdrachtgever Vacatures

Meer dan 50 jaar adviseur en bouwbegeleider in Nederland

< Ga terug

Feestelijke opening Brede Buurtschool Moerwijk

22 mei 2016

Het project ‘Brede BuurtSchool Moerwijk’ is in juni 2015 opgeleverd. Het resultaat is een fijne plek voor kinderen om naar school, de kinderopvang en de bibliotheek te gaan. Nu de sporttuin ook is opgeleverd kunnen kinderen ook lekker buiten sporten, tevens is het beheerdersgebouw gereed. Op vrijdag 20 mei 2016 is feestelijk de opening van de Brede Buurtschool gevierd; wethouder Rabin Baldewsingh heeft het gebouw en de sporttuin officieel geopend.

Btb directievoering en toezicht BBS Moerwijk2
Er werd de gehele dag gesport en ’s middags tijdens een muzikale omlijsting is het gebouw officieel geopend door bekende de Europees en wereld kampioen honkbalspeler Berry van Driel. De gebruikers zijn erg blij met dit mooie en bijzondere gebouw met haar vele sportfaciliteiten.
In de Brede Buurtschool zijn 2 scholen gehuisvest, Basisschool de Kleine Wereld en de Cor Emausschool, een school voor kinderen met een spraaktaalstoornis.

Btb heeft de directievoering en het toezicht voor de Centrale Vastgoed Organisatie van Gemeente Den Haag verzorgd.

Btb directievoering en toezicht BBS Moerwijk1Btb directievoering en toezicht BBS Moerwijk5Btb directievoering en toezicht BBS Moerwijk4

 

 

Kijk op onze projectenpagina voor meer informatie.