vestigingen extranet inloggen opdrachtgever Vacatures

Meer dan 50 jaar adviseur en bouwbegeleider in Nederland

< Ga terug

Laatste loodjes in Tilburg bij de Nieuwbouw 2College Jozefmavo!

27 juli 2017

Laatste loodjes het zwaarst? Niet als we zien wat een prachtig en indrukwekkend resultaat een project teweeg kan brengen. Een heel jaar en een compleet nieuw schoolgebouw voor 2College Jozefmavo verder. Btb heeft hard meegewerkt aan de Nieuwbouw 2College Jozefmavo en het resultaat mag er zijn! Nog heel even en dan is het nieuwe gebouw helemaal af!

 

Nieuwbouw 2College Jozefmavo

De nieuwe 2College Jozefmavo zal naast het programma voor middelbaar onderwijs ook een dubbele gymzaal bevatten. De nieuwbouw is gerealiseerd op een locatie aan de Sportweg in Tilburg, nabij het spoor. Er is ruimte voor maximaal 600 leerlingen die na de zomervakantie weer fris en vol nieuwe energie kunnen starten in dit nieuwe gebouw. De Jozefmavo in Tilburg wil een sprekende school zijn die uitdaagt en prikkelt met daarbij een mooi en warm schoolgebouw waar leerlingen en personeel iedere dag graag naartoe gaan. Dat is wat ons betreft ruimschoots geslaagd!

 

Rol van Btb

De rol van de toezichthouder van Btb, Jaco van Hout, in opdracht van Ons Middelbaar Onderwijs, betrof voornamelijk het concreet controleren op de bouwplaats en het erop toezien dat hoge kwaliteit wordt gerealiseerd bij de uitvoering van het werk. Daarnaast draagt de toezichthouder zorg voor een juiste afstemming tussen de bouwkundig aannemer en de betrokken nevenaannemer en onderaannemers en ziet hij toe op de veiligheid op en rondom de bouwplaats.

”In een bouwperiode van 11 maanden zijn er veel werkzaamheden verricht en is er een hele school verrezen. Ondanks de grote werkdruk om in deze korte tijd een gehele school te realiseren is de werksfeer op de bouw altijd goed geweest, tot de laatste dag. Of het nu de derden leveringen betreft, nevenaannemers of bouwkundige onderaannemers, deze partijen hebben onder de coördinatie van de bouwkundig aannemer een mooie prestatie verricht.” Aldus Jaco van Hout.

Kortom, wederom een succesvol project waar we trots op mogen zijn! Nieuwsgierig geworden? Werp dan nog even een blik op de foto’s!