vestigingen extranet inloggen opdrachtgever Vacatures

Meer dan 50 jaar adviseur en bouwbegeleider in Nederland

< Ga terug

Leidsche Rijn Centrum feestelijk geopend, wij waren erbij!

18 mei 2018

Het moment van de laatste loodjes is aangebroken in Leidsche Rijn Centrum. 20 juni 2014 ging de bouw van Leidsche Rijn Centrum van start. Na krap vier jaar later  was het deze woensdag 16 mei 2018, zo ver, de officiële en feestelijke opening van Leidsche Rijn Centrum!

 

Eén groot feest

En feestelijk was het zeker. Van acrobaten en zangeressen zwevend boven het publiek tot een vlaggenparade en steltlopers. Vervolgens was daar de Burgemeester, Jan van Zanen, die het officiële startsein gaf, de 538 dj’s waren aanwezig en er was een optreden van de drie dames van OG3NE om het compleet te maken. De sfeer zat er goed in en het was ontzettend druk.

 

Leidsche Rijn CentrumLeidsche Rijn Centrum

 

 

Leidsche Rijn Centrum

Wanneer je door de compleet nieuwe straten van Leidsche Rijn Centrum loopt, is het alsof er een compleet nieuwe stad in één keer uit grond gerezen is. Met meer dan 130 winkels, horeca en vele andere services moet het een modern en bruisend stadscentrum worden, waar ook nog eens plek is voor bijna 100.000 inwoners. Iedereen kan zijn lol op, voor ieder wat wils. Het stadscentrum is tot stand gekomen door middel van een gezamenlijk ontwerp van maar liefst acht architectenbureaus. Dit zorgt voor mooie details en een kloppend totaal plaatje. Btb heeft hierbij een rol gespeeld door middel van toezicht houden in een gedeelte van Leidsche Rijn Centrum. Lees hier meer over onze rol. Daarnaast leveren wij onze diensten bij het opleveren van een gedeelte van de appartementen. Hier binnenkort meer over  op onze site en LinkedIn, waarin Rob Bouman ons meeneemt over het gedeelte van Leidsche Rijn Centrum waar hij actief is.

Leidsche Rijn Centrum

De laatste loodjes

Na deze dit officiële moment   openen komende weken nog veel meer winkels en horecagelegenheden de deuren en tot slot wordt nog de laatste hand gelegd aan de inrichting van het openbaar gebied in het stadscentrum. Om het helemaal af te maken nemen de huurders en kopers vanaf deze maand hun intrek in de nieuwe woningen. Een mooi project met een mooi resultaat!

 

Leidsche Rijn CentrumLeidsche Rijn Centrum

Leidsche Rijn Centrum