vestigingen extranet inloggen opdrachtgever Vacatures

Meer dan 50 jaar adviseur en bouwbegeleider in Nederland

< Ga terug

OB&V 50 jaar en nieuwe adjunct directeur

21 september 2015

OB&V bestaat 50 jaar. Dat is iets om trots op te zijn.
De afgelopen jaren zijn niet ongemerkt voorbij gegaan. De economische crisis heeft de markt en ons fors geraakt. Maar dat is geschiedenis.
We willen vooruit blijven kijken, zoals we altijd hebben gedaan en ook in de toekomst zullen blijven doen. Dit betekent ook de bakens verzetten en blijven ontwikkelen. Zeker nu de markt sterk is veranderd, is dat nodig om de aansluiting te behouden en door te kunnen naar de volgende mijlpaal, het 100-jarig bestaan.

 

In goed overleg is besloten dat Erik Rietdijk zal terugtreden als directeur. Dit is inmiddels per 1 augustus geformaliseerd. Hij blijft als aandeelhouder wel heel sterk betrokken bij OB&V. We wisten al enige tijd van zijn keuze en zijn op zoek gegaan naar versterking van de directie.
Rob Nieuwpoort adjunctDie versterking hebben we gevonden in de persoon van Rob Nieuwpoort.

Hij is per 1 september aangesteld als adjunct directeur en richt zich met name op Visiplan en Oculus.
Met zijn aanstelling hebben we als adviesbureau een extra senior adviseur in huis om u nog beter van dienst te zijn en ons in het vakgebied van onderhoudsmanagement door te ontwikkelen. Hij is in het verleden vanuit BVKwadraat bij vele typen vastgoedorganisaties in adviesprojecten betrokken geweest, waarbij de filosofie “Onderhoud als risicobeheersing” een belangrijke rol heeft gespeeld, zowel op strategisch als tactisch niveau.
Rob is ook betrokken bij opleidingen (BOB-opleidingen) en examinering (SCEV), waarmee hij ook de kennisontwikkeling en overdracht van het vakgebied zowel binnen als buiten onze organisatie versterkt.

 

Uiteraard maakt Rob graag kennis met u als relatie van Oculus, Btb of Visiplan. Mocht u vragen hebben of wilt u alvast een kennismakingsafspraak maken, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat, telefoon 015 251 52 51.