vestigingen extranet inloggen opdrachtgever Vacatures

Meer dan 50 jaar adviseur en bouwbegeleider in Nederland

< Ga terug   |   Ga naar projecten
projectmanagement Junoblok-OB&V directievoering Junoblok-OB&V Directievoering Toezicht Junoblok Den Haag 1-OB&V Directievoering Toezicht Junoblok Den Haag 1a-OB&V Directievoering Toezicht Junoblok Den Haag 2-OB&V Directievoering Toezicht Junoblok Den Haag 3-OB&V Directievoering Toezicht Junoblok Den Haag 4-OB&V Directievoering Toezicht Junoblok Den Haag 5-OB&V Directievoering Toezicht Junoblok Den Haag 6-OB&V Directievoering Toezicht Junoblok Den Haag 7-OB&V Directievoering Toezicht Junoblok Den Haag 8-OB&V Directievoering Toezicht Junoblok Den Haag 9-OB&V Directievoering Toezicht Junoblok Den Haag 10-OB&V Directievoering Toezicht Junoblok Den Haag 16-OB&V

Directievoering en toezicht Kluswoningen Junoblok, Den Haag


Sector:
Woningen

Plaats:
Den Haag

Opdrachtgever:
Gemeente Den Haag, DSO, afdeling Grondzaken

Architect:
Hulshof Architecten en Arvide Architectuur

Aannemer:
Van Wijnen Haarlemmermeer

Realisatie:
December 2014 - Januari 2016

Werkzaamheden:
Bouwkundig toezicht, Directievoering, Meerjaren onderhoudsplan, Projectmanagement, Risicoplantoets

Het project Kluswoningen Junoblok, fase 1, is een project dat goed inspeelt op de landelijke tendens om leegstaand vastgoed te transformeren naar een nieuwe functie. De Gemeente heeft voor dit project een woon/werkconcept ontwikkeld met als doel dat kopers de klusrijp op te leveren kavels in eigen beheer kunnen afbouwen.

 

Het Junoblok is een voormalig kantoorgebouw van ruim 9.000 m2 aan de Junostraat in de Binckhorst. Het was tijdelijk in gebruik als asielzoekerscentrum en is ooit aangekocht in het kader van de afgeblazen gebiedsontwikkeling Binckhorst. Het gebouw wordt aangeboden als kluscomplex met 65 kavels variërend in grootte van 60 tot 200 m2 gebruiksvloeroppervlak (in totaal 7300 m2 gbo). Uitbreiding is mogelijk. De koper koopt een lege ruimte en zorgt zelf voor de afbouw.

 

Btb is het centrale aanspreekpunt en behartigt met projectmanagement, directievoering en toezicht de belangen van de opdrachtgever. Oculus heeft de plantoets gedaan en visiplan heeft een voorstel voor het MJOP opgesteld.
Tijdens de voorbereidingsfase is het projectteam geadviseerd met:
– Het op technisch vlak controleren en aansturen van de architecten;
– Beoordelen van het Definitief Ontwerp en het bestek (Hulshof/Arvide en Arcadis);
– Adviseren omtrent marktbenadering en aanbestedingsstrategie;
– Mede beoordelen van de inschrijvingen.

 

De Gemeente Den Haag is zeer tevreden over de rol van btb.

 

U kunt hier de animatie bekijken.