vestigingen extranet inloggen opdrachtgever Vacatures

Meer dan 50 jaar adviseur en bouwbegeleider in Nederland

< Ga terug   |   Ga naar projecten
Melis 3-OB&V Hoogste punt-OB&V Hoogste punt Melis-OB&V Melis opening-OB&V

Directievoering en Toezicht De Witte Vogel en De Piramide, Den Haag


Sector:
Onderwijs, zorg

Plaats:
Den Haag

Opdrachtgever:
Gemeente Den Haag, Centrale Vastgoed organisatie

Architect:
MAS Architectuur te Den Haag

Aannemer:
Aannemingsbedrijf Hegeman B.V. Nijverdal

Realisatie:
december 2015 - juni 2017

Werkzaamheden:
Bouwkundig toezicht, Directievoering

December 2015 is btb begonnen aan de begeleiding van het nieuwbouw project aan de Melis Stokelaan 1189 in Den Haag. Hieronder is het project versneld te zien!

Het project betreft de nieuwbouw van een gebouw met onderwijsfunctie voor huisvesting van Tyltylschool De Witte Vogel, V(SO) de Piramide, een kinderdagcentrum van Middin en bovendien enkele behandelruimtes van Sophia Revalidatie. Op Tyltylcentrum De Witte Vogel zitten leerlingen met een lichamelijke en verstandelijke beperking in de leeftijd van 4 t/m 20 jaar. Het bijzondere aan dit gebouw is dat onderwijs, zorg, revalidatie en kindercentrum allemaal samen onder één dak zijn gerealiseerd.

De nieuwbouw bestaat uit een 3-laags onderwijsgebouw met kelder. Het bruto vloeroppervlak bedraagt circa 6.600 m2. Btb verzorgde hier de directievoering en toezicht. Op 23 juni 2017 was de officiële opening.

 

Onze directievoerders Gerard Matze en Jan Kesteloo en opzichter Raymond van Loon hebben aan dit prachtige project gewerkt.

 

Btb heeft naar volle tevredenheid samengewerkt met de heer Jose Bunnik van Gemeente Den Haag, afdeling Centrale Vastgoed organisatie.