vestigingen extranet inloggen opdrachtgever Vacatures

Meer dan 50 jaar adviseur en bouwbegeleider in Nederland

< Ga terug   |   Ga naar projecten
Directievoering toezicht Politiebureau Ridderkerk 4-OB&V Directievoering toezicht Politiebureau Ridderkerk 1-OB&V Directievoering toezicht Politiebureau Ridderkerk 2-OB&V Directievoering toezicht Politiebureau Ridderkerk 3-OB&V Directievoering toezicht Politiebureau Ridderkerk 7-OB&V

Directievoering en Toezicht Politiebureau, Ridderkerk


Sector:
Overheid

Plaats:
Ridderkerk

Opdrachtgever:
Politie Rotterdam

Architect:
MATH architecten

Aannemer:
Verbakel Bouwbedrijf

Realisatie:
Maart 2015 - Februari 2016

Werkzaamheden:
Bouwkundig toezicht, Directievoering

Het Politiebureau te Ridderkerk is gerenoveerd, waarbij btb de directievoering en het toezicht heeft verzorgd. De inrichting bestaat nu uit kantoortuinen ingericht conform het Nieuwe Werken, waarbij medewerkers geen vaste werkplek meer hebben. Dit bureau heeft een voorbeeldfunctie voor de toekomstige renovaties van de diverse politiebureaus in het land.

 

De werkzaamheden voor directievoering en toezicht richtte zich op de renovatie en herindeling aan de binnenzijde en de vervanging van alle installaties. Daarnaast is er controle op de tekeningen uitgevoerd. Voor de gevel zijn alle kozijnen vervangen en de hoofd entree is aangepast.

 

Tijdens de uitvoeringsfase is de inzet van architect MATH niet gecontinueerd. Deze werkzaamheden zijn vervolgens door extra inzet van de opzichter en de directievoerder opgepakt tot tevredenheid van de opdrachtgever.
Door het tijdelijk wegvallen van de directievoerder heeft de opzichter de rol van de directievoerder voor een deel overgenomen. Voor het project en de opdrachtgever was het zeer vervelend dat Imtech als installateur tijdens de uitvoeringsfase failliet is gegaan. Deze werkzaamheden zijn overgenomen door Unica. De manier waarop dit probleem door het complete bouwteam is opgepakt was zeer positief.

Deerns was de installatieadviseur op dit werk.

 

De opdrachtgever was zeer tevreden over het eindresultaat en de onderlinge sfeer binnen het bouwteam. Deze goede sfeer heeft bijgedragen aan een mooi eindresultaat.

 

Lees ook bijgaand artikel op Cobouw.