vestigingen extranet inloggen opdrachtgever Vacatures

Meer dan 50 jaar adviseur en bouwbegeleider in Nederland

< Ga terug   |   Ga naar projecten
zwolle_frankhuis-OB&V 46803 Oculus Inspecties Breecamp Zwolle-OB&V Inspecties oculus Frankhuis Zwolle2-OB&V 46803 Oculus Inspecties Frankhuis Zwolle-OB&V 46803 Oculus Inspecties Breecamp Zwolle2-OB&V

Inspecties 30 energiezuinige woningen Breecamp/Frankhuis, Zwolle


Sector:
Woningen

Plaats:
Zwolle

Opdrachtgever:
ASR Vastgoed Vermogensbeheer

Aannemer:
Schutte Bouw en Ontwikkeling

Realisatie:
Oktober 2015 - mei 2015

Werkzaamheden:
Inspecties

In Zwolle worden er in de wijken Breecamp en Frankhuis 30 energiezuinige grondgebonden huurwoningen gerealiseerd. Van deze 30 woningen bevinden zich er 18 in de wijk Breecamp en 12 woningen in het Frankhuis.
De 30 woningen onderscheiden zich door 5 verschillende types. De ruime en rijk gedetailleerde huurwoningen zijn gelegen rondom een hofje of beschikken over een mooi groen uitzicht. De huurwoningen worden voorzien van een duurzame cv-installatie, in combinatie met pv-panelen en hoogwaardige isolatie wordt een EPC van 0,4 behaald. Hierdoor kennen de woningen zeer lage woonlasten.
Oculus voert in opdracht van ASR Vastgoed Vermogensbeheer inspecties uit op basis van de koopovereenkomst. De inspecties worden steekproefsgewijs, visueel uitgevoerd op bouwkundige- en installatietechnische zaken en geven een algemene indruk van de verwerking van materialen en constructies

Voor deze inspecties zet oculus speciale inspecteurs in, die veel accurate kennis hebben van normen en eisen in de bouw.