vestigingen extranet inloggen opdrachtgever Vacatures

Meer dan 50 jaar adviseur en bouwbegeleider in Nederland

< Ga terug   |   Ga naar projecten
Inspectie oculus Amadeus-OB&V Inspectie oculus Amadeus2-OB&V Inspectie oculus Amadeus3-OB&V Inspectie oculus Amadeus5-OB&V

Inspecties Amadeus, Den Haag


Sector:
Parkeren, winkels, woningen

Plaats:
Den Haag

Opdrachtgever:
a.s.r. vastgoed vermogensbeheer

Aannemer:
Z├╝blin

Realisatie:
Februari 2013 - Mei 2015

Werkzaamheden:
Inspecties

Op de hoek van het Spui en de Kalvermarkt is een groot warenhuis met 76 appartementen gerealiseerd. Op deze locatie heeft 250 jaar geleden Wolfgang Amadeus Mozart gewoond. Daarom heeft het gebouw als herinnering hieraan de naam Amadeus gekregen.
Het markante gebouw is 51 meter hoog, in de winkelplint, bestaande uit drie bouwlagen, komt de Ierse kledingketen Primark. Daarboven worden verdeeld over elf woonlagen 76 comfortabele topappartementen gerealiseerd, 36 koop- en 40 huurappartementen inclusief parkeerplaats. Vanuit de rust en privacy van deze appartementen geniet men dankzij de grote raampartijen optimaal van de levendigheid op straat en het weidse uitzicht over de historische binnenstad, het strand en de zee. Onder het complex komt een uitsluitend voor bewoners toegankelijke parkeergarage. De prachtig aangelegde daktuin die mooi aansluit bij de klassieke uitstraling van het gebouw maakt het geheel compleet.

 

Oculus voert in opdracht van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer inspecties uit op basis van de koopovereenkomst. De inspecties worden steekproefsgewijs, visueel uitgevoerd op bouwkundige- en installatietechnische zaken en geven een algemene indruk van de verwerking van materialen en constructies. Voor deze inspecties zet oculus speciale inspecteurs in, die veel accurate kennis hebben van normen en eisen in de bouw.

Daarnaast worden ook de opleveringen verzorgd.

 

Dit project is een ontwikkeling van Ontwikkelingsmaatschappij Kalvermarkt BV (a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en Provast).