vestigingen extranet inloggen opdrachtgever Vacatures

Meer dan 50 jaar adviseur en bouwbegeleider in Nederland

< Ga terug   |   Ga naar projecten
Pathe-Zwolle-OB&V Hoogste punt Pathe Zwolle 3-OB&V Hoogste punt Pathe Zwolle 2-OB&V Hoogste punt Pathe Zwolle 1-OB&V Inspectie oculus hoogste punt Pathe Zwolle 3-OB&V

Inspecties en audits Megabioscoop Pathé, Zwolle


Sector:
Cultureel

Plaats:
Zwolle

Opdrachtgever:
Build/ Realise Pathé Zwolle B.V.

Architect:
EUP Design i.s.m. Dok architecten

Aannemer:
J.P. van Eesteren TBI

Realisatie:
Oktober 2015 - December 2016

Werkzaamheden:
Audit, Inspecties

De bouw van de megabioscoop van Pathé in Zwolle, gelegen aan de rand van het centrum van Zwolle krijgt negen zalen en 1.555 stoelen inclusief achttien mindervalide plaatsen. Het gebouw en alle zalen zijn rolstoeltoegankelijk en in de nieuwe, ruime parkeergarage kan worden geparkeerd. De bioscoop gaat over het beste beeld beschikken met 21:9 Cinemascope en 4k-projectie.
Het ontwerp is in een samenwerkingsverband tussen EUP design en Dok architecten tot stand gekomen.
Dit project is in opdracht van Pathé ontwikkeld door Epicurus in samenwerking met Multi.

 

Voor aanvang van de uitvoering van de bouw heeft Oculus een risicoplantoets opgesteld. Hiermee zijn faalkosten beperkt en kon er tijdig worden bijgestuurd.
Tijdens de realisatie voert Oculus in opdracht van Build / Realise Pathé Zwolle B.V. inspecties uit op de bouwlocatie. Het uitgangspunt van de inspecties zullen zich voornamelijk richten op de kwaliteit van het gekochte in relatie tot bestek, uitvoeringskwaliteit, geluidsisolatie, thermische isolatie, waterdichtheid en kwaliteitscontroles van de aannemer (bij technische audits).

 

Voor deze inspecties zet oculus speciale inspecteurs in, die veel accurate kennis hebben van normen en eisen in de bouw.