vestigingen extranet inloggen opdrachtgever Vacatures

Meer dan 50 jaar adviseur en bouwbegeleider in Nederland

< Ga terug   |   Ga naar projecten
audit-landsherenkwartier-3-OB&V audit-landsherenkwartier-1-OB&V audit-landsherenkwartier-3-OB&V audit-landsherenkwartier-2-OB&V audit-landsherenkwartier-4-OB&V

Audits nieuwbouw Landsherenkwartier Kavel 3, Deventer


Sector:
Cultureel

Plaats:
Deventer

Opdrachtgever:
Woonbedrijf Ieder1

Architect:
Sacon Zwolle

Aannemer:
Van Wijnen Deventer

Realisatie:
Juli 2013 - December 2013

Werkzaamheden:
Audit

Op kavel 3, langs de Lebuinuslaan in Deventer worden in opdracht van Woonbedrijf Ieder1 42 woningen gebouwd: 14 eengezinswoningen met tuin en berging en 28 appartementen. De 28 sfeervolle appartementen zijn ca. 85m2 groot en beschikken over een eigen parkeerplaats en een eigen fietsenberging gelegen op de begane grond in het complex.
Grenzend aan het appartementencomplex Nobel zijn 14 ruime grondgebonden huurwoningen gebouwd. De architectuur sluit aan bij het appartementen-complex waardoor een mooi geheel ontstaat. De woningen bestaan uit twee typen (tussenwoningen en hoekwoningen) en hebben een oppervlakte van circa 120 m2.

 

In het kader van de Externe Kwaliteitsborging bij geïntegreerde contracten van projecten van Woonbedrijf Ieder1 worden er audits door een inspecteur van oculus uitgevoerd, binnen de kaders van de gekozen geïntegreerde contractvorm.

 

Externe kwaliteitsborging bij geïntegreerde contracten heeft een aantal doelen, te weten: