vestigingen extranet inloggen opdrachtgever Vacatures

Meer dan 50 jaar adviseur en bouwbegeleider in Nederland

< Ga terug   |   Ga naar projecten
BouwkundigToezichtBeverhof001-OB&V BouwkundigToezichtBeverhof007-OB&V BouwkundigToezichtBeverhof004-OB&V BouwkundigToezichtBeverhof006-OB&V BouwkundigToezichtBeverhof005-OB&V BouwkundigToezichtBeverhof002-OB&V BouwkundigToezichtBeverhof008-OB&V

Toezicht Winkelcentrum Beverhof, Beverwijk


Sector:
Winkels

Plaats:
Beverwijk

Opdrachtgever:
Vastgoed ETA West, Bouwfonds IM

Architect:
Cita architecten

Aannemer:
Van Wijnen BV

Realisatie:
Juni 2015 - augustus 2016

Werkzaamheden:
Bouwkundig toezicht

Het project betreft bouwkundig toezicht op de renovatie van het winkelcentrum Beverhof te Beverwijk.

Vastgoed Eta West B.V., vertegenwoordigd door Bouwfonds IM, is gestart met de renovatie van het ca. 12.000 m2 grote winkelcentrum Beverhof in Beverwijk. De winkelruimten zijn inmiddels voor 75% verhuurd aan circa 20 bestaande en nieuwe huurders, waaronder landelijk bekende formules als Albert Heijn, Febo, Deen, Multivlaai, Zeeman, Bristol en Tui.

 

Vastgoed Eta West B.V. gaat het overdekte winkelcentrum in de IJmond uit 1975 geheel renoveren en moderniseren. Het winkelcentrum krijgt een complete facelift naar een ontwerp van Cita Architecten uit Utrecht, waarbij o.a. de gevel, entrees en passages worden vernieuwd en deels verhoogd. Daarmee krijgt winkelcentrum Beverhof weer een moderne en open uitstraling, die volledig voldoet aan de eisen van deze tijd. De bouw zal in vier verschillende fasen worden uitgevoerd. Het winkelcentrum blijft tijdens de gehele renovatie open voor publiek. De uitvoering hiervan is in handen van aannemer Van Wijnen uit Heerhugowaard.

 

De opzichter van btb vormt samen met de directievoerder van Webscon een uitstekend duo en heeft reeds in diverse projecten succesvol samengewerkt.