vestigingen extranet inloggen opdrachtgever Vacatures

Meer dan 50 jaar adviseur en bouwbegeleider in Nederland

< Ga terug   |   Ga naar projecten
Bouwkundig toezicht btb Zorgeenheden De Hafakker 2-OB&V Bouwkundig toezicht btb Zorgeenheden De Hafakker 1-OB&V Toezicht btb De Hafakker 2-OB&V Bouwkundig toezicht btb Zorgeenheden De Hafakker 5-OB&V Bouwkundig toezicht btb Zorgeenheden De Hafakker 4-OB&V Bouwkundig toezicht btb Zorgeenheden De Hafakker 3-OB&V Bouwkundig toezicht btb Zorgeenheden De Hafakker 6-OB&V

Toezicht Zorgeenheden De Hafakker, Noordwijkerhout


Sector:
Woningen, zorg

Plaats:
Noordwijkerhout

Opdrachtgever:
Stichting Het Raamwerk

Architect:
Groosman

Aannemer:
Thunissen Bouw BV

Realisatie:
April 2015 - Mei 2016

Werkzaamheden:
Bouwkundig toezicht

Op het terrein van de Hafakker heeft btb toezicht geleverd op de realisatie van 68 zorgeenheden in drie gebouwen. De gebruikers zijn cliënten met verschillende gedragsproblematieken en dagbesteding. De panden staan in een parkachtige omgeving, waarbij de lage ramen een mooi uitzicht bieden. De abstract houten paviljoens integreren net als haar nieuwe bewoners in de bestaande woonwijk.

 

Btb heeft het heitoezicht en het bouwkundig toezicht op de uitvoering geleverd. De kennis en kunde van de opzichter is zeer gewaardeerd op het werk. De samenwerking in het bouwteam is positief en dit heeft mede bijgedragen aan de realisatie binnen de gestelde tijd en het budget.

 

Daarnaast is gestart met de renovatie van de zorgboerderij. De opzichter houdt hier ook het toezicht.