vestigingen extranet inloggen opdrachtgever Vacatures

Meer dan 50 jaar adviseur en bouwbegeleider in Nederland

< Ga terug

Transformatieproject Junoblok opgeleverd

19 februari 2016

Directievoering Toezicht Junoblok Den Haag 1aOp 19 februari 2016 is het Transformatieproject Junoblok fase 1 opgeleverd in het bijzijn van de opdrachtgever Gemeente Den Haag, de vertegenwoordiger btb met de directievoerder en toezichthouder, de aannemer Van Wijnen, de installateur en de kopersbegeleider van de toekomstige bewoners.

 

Het Junoblok is een voormalig bedrijfs- en kantoorpand van ruim 9.000 vierkante meter. Het ligt aan de Junostraat in de Binckhorst, op een mooie plek aan het water van de Trekvliet. De Binckhorst is goed bereikbaar vanaf de A12. Maar met de aanleg van de Rotterdamsebaan wordt de bereikbaarheid van het gebied verbeterd. De Binckhorst is een bedrijventerrein en de locatie leent zich bij uitstek voor de combinatie wonen en werken meet het centrum van Dan Haag en Voorburg op 10 minuten fietsafstand.

 

Directievoering Toezicht Junoblok Den Haag 9

Directievoering Toezicht Junoblok Den Haag 11

Directievoering Toezicht Junoblok Den Haag 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Junoblok in de Binckhorst is het grootste klushuizencomplex van Den Haag. In een 3d-animatiefilm is te zien hoe dit voormalig kantoorgebouw kan worden omgetoverd tot een fantastische plek voor wonen en werken. Alle 67 kavels zijn verkocht en de omgevingsvergunningen zijn ingediend. Per maart zal dan fase 2 van start gaan, de verbouw door de bewoners.

 

Voor uitgebreide projectinformatie over dit transformatie project leest u meer op onze projectenpagina.