vestigingen extranet inloggen opdrachtgever Vacatures

Meer dan 50 jaar adviseur en bouwbegeleider in Nederland

< Ga terug   |   Ga naar projecten
2018-26-4 trambaan 2-OB&V IMG_0868_edited-OB&V IMGL0610_edited-OB&V IMGL0624-OB&V IMG_0847_edited-OB&V IMGL9298-OB&V IMGL9188-OB&V

Toezicht reconstructie kerkplein, Den Haag


Sector:
Civiel

Plaats:
Den Haag

Opdrachtgever:
Gemeente Den Haag

Aannemer:
HABO

Realisatie:
oktober 2017 - juni 2019

Werkzaamheden:
Directievoering, Toezicht

 

Het project betreft het verzorgen van wegbouwkundig- en omgevingstoezicht bij de reconstructie van het kerkplein in Den Haag in het kader van NRR.

 

Dit groot onderhoud bestaat uit een aantal deelprojecten van een uiteenlopend aard met als zwaartepunt het verleggen van tramsporen en het aanbrengen van een trillingsvrije constructie onder het spoor. Uiteindelijk moet het geluid en de trillingen van de trams sterk verminderd worden door deze verbeteringen.

Daarnaast wordt de openbare ruimte met nieuwe en mooie materialen ingericht, om tegelijkertijd een aantrekkelijk beeld te realiseren.

 

Vidinfra houdt toezicht en managet de omgeving

Gemeente Den Haag heeft ons gevraagd om toezicht te houden over het gehele proces, zowel voor de aannemer HABO en de gemeente Den Haag als voor de omgeving, de winkels, de parkeergarages en de bereikbaarheid voor de hulpdiensten en het overige verkeer. Tevens zorgt vidinfra ervoor dat de risico’s en financiën zoveel mogelijk beperkt blijven.