vestigingen extranet inloggen opdrachtgever Vacatures

Meer dan 50 jaar adviseur en bouwbegeleider in Nederland

Referenties


Thom de Wit – Stek Wonen

Stek is zeer tevreden over zowel de inspecties gedurende de bouw, als de opleveringen door btb. Zelfs de aannemer heeft bij Stek aangegeven de samenwerking als zeer plezierig en nuttig te hebben ervaren. Het resultaat is dat bij zowel de verhuurder Stek als huurder HOZO tijdens de nazorg tot op heden bijna geen klachtmeldingen binnen zijn gekomen.


Bart Janssen – Gemeente Den Haag CVO

Bij meerdere projecten heeft de gemeente Den Haag dankbaar gebruik gemaakt van directievoering en toezicht door ervaren medewerkers van btb. Mede door hun inzet en inzicht zijn deze projecten naar volle tevredenheid opgeleverd.


Sjoerd Wortelboer – Linea Architecten

Ik ken de afdeling visiplan bouwkunde als loyale medewerkers die veel geduld hebben en onder alle omstandigheden rustig blijven. De samenwerking verloopt bijzonder prettig en zij gaan tot het uiterste om het project tot een goed resultaat te brengen.

Erik van Scheijndel – 19 Het Atelier

De hoogwaardige architectuur die wij nastreven wordt door visiplan professioneel ondersteund. Degelijk en flexibel en met een kritische blik. Daar wordt niet alleen het ontwerp beter van, maar ook de opdrachtgever.